Se så fint det ble hos Harald i Sameiet Nubbebakken 2 i Bergen. ​Harald var den heldige vinneren av en gartner for en dag og fikk en total fornyelse av sitt balkong-bed.

Harald Wigum fra Bergen var den heldige vinneren av vår kampanje på forsommeren. Han er bosatt i Sameiet Nubbebakken 2. Harald ble svært overrasket og veldig glad da vi ringte han forleden.

Han fortalte oss at han nettopp hadde startet ferien og skulle ta noen spadetak i blomsterkassene selv på terrassen - «Som egentlig var forsømt». I stedet fikk han besøk av vår gartner som straks så mange muligheter i den romslige, men overgrodde balkongkassen. Ugresset ble fjernet og det ble tilført ny jord før det kom nye planter i kassen. Gartneren legger vekt på at det skal blomstre gjennom hele sesongen og det ble blant annet satt ned Hortensia, roser og evigbergknapp. Dette er planter som kommer igjen år etter år. Til slutt ble det lagt barkduk og skiferfliser for å holde ugresset unna. Valg av planter og dekke gir et robust bed som krever minimalt med vedlikehold og vi håper at det vil blomstre og glede Harald i mange år fremover.