Varm sjokolade med appelsin gir deg smaken av påske

Mange forbinder påsken med ski, kvikklunsj, appelsin og kakao i solveggen. Har du prøvd varm sjokolade med appelsin? Dette vil gi deg smaken av påske om du tilbringer den i byen eller med ski på beina på fjellet.

Her er vår favoritt oppskrift!

Dette trenger du:

  • 1 plate kokesjokolade
  • 1 dl vann
  • 1 liter melk
  • 1 dl friskpresset appelsinjuice
  • 3 ss sukker, avhengig av hvor søtt du liker det
  • krem til topping

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokoladen i varmt vann i en liten kasserolle.
  • Tilsett melk og varm til kokepunktet, rør av og til.
  • Tilsett friskpresset appelsinjuice og sukker rett før servering
  • Server sjokoladen nylaget med en liten kremtopp.

Tips! Vil du ha sjokoladen skummet, kan den blandes i en blender før servering.