Hilde Tangen fra Oslo ble den heldige vinneren av Istad Hjemkrafts el-sykkel i sommer og hun har allerede tatt den i bruk.

Hilde bor i Karihaugen borettslag øverst i Groruddalen. Her er Østmarka nærmeste nabo og gode lokale tjenestetilbud gjør det svært attraktivt å benytte sykkelen i nærområdet.

- Jeg ble veldig overrasket over hvor effektivt fremkomstmiddel el-sykkelen er, sier Hilde. El-sykkel kan absolutt anbefales. Sykkelen er familievennlig og egner seg godt til småturer i nærmiljøet for meg.  

El-sykkelen gir en fantastisk sykkelopplevelse, spesielt i oppoverbakker. Motvind og motbakker er ingen hindring. Selv om en får hjelp av batteriet gir den faktisk en liten trimgevinst. 

Hilde forteller at batteriet er enkelt å lade. Det slanke batteriet plukker hun lett ut av sykkelrammen og Hilde lader det rett og slett på kjøkkenet, klar til neste sykkeltur.

Trives godt på Karihaugen

Hilde trives godt på Karihaugen, hvor hun har bodd i over 30 år. Det er et rolig og godt etablert borettslag som ligger sentralt med kjøpesenter, kommunale skoler og barnehager, og gode buss- og T-bane-forbindelser i nærheten. 

Hilde setter pris på nærheten til marka og de flotte friområdene i nærområdet. Videre er hun opptatt av et godt lokalmiljø der folk trives og finner tilhørighet. Hun gleder seg også over det aktive idrettsmiljøet med masse flotte ungdommer som trener både håndball og fotball. Hilde vil også berømme den aktive velforening.

Fakta om el-sykkelen til Hilde

Diavelo Pure 7 er en solid og godt utstyrt tur- og transportsykkel for norske forhold. Geometrien gir en oppreist og behagelig sittestilling og sykkelen har et lavt innstag. Sterk motor på 250 W og god batterikapasitet på 36V/8,8 Ah gir god rekkevidde. Med integrert batteri i rammen blir vektfordelingen tilnærmet lik en tradisjonell sykkel. Motorhjelpen kan justeres via displayet, hvor du også ser syklet distanse, hastighet og gjenværende batterikapasitet. 

Diavelo Pure 7 forhandles av XXL