Ladeanlegg til ditt borettslag

Vi skreddersyr smarte ladeløsninger for ditt borettslag.

Hjemkraft bannere til hjemmeside Hjemmelader artikkelbilde 1280x500px okt2018

Våre ladeløsninger tilpasses behovet i ditt borettslag. Enten det er elbil-lading i garasjeanlegg, ladestasjoner på fellesområdet eller ferdigmonterte ladepunkt som beboere kan betale ned via strømregningen.

Vi leverer ulike løsninger som:

Ladestasjoner er installasjonspliktig, som betyr at du trenger hjelp av en elektriker for å få den på plass. Hjemkraft leverer ladestasjoner fra DEFA eRange ferdig installert.

Fordeling av strøm

Dersom borettslaget har faste parkeringsplasser og det er stor avstand mellom plassene som skal installere ladestasjon, er det en fordel å tenke på fremtidige behov. I en slik prosess kan det være lurt å legge opp kabler og fordelingsskap til flere grupper. Når nye elbiler eventuelt kommer til borettslaget er installasjonen allerede forberedt til å koble på nye stasjoner.

Avansert strømdeling

Ved å inkludere CLU i installasjonen kan man dele den strømmen man har tilgjengelig - på en smart måte. Dersom noen ladestasjoner står ledige kan de andre ladestasjonene få tildelt mer effekt, slik at ladingen går fortere. Med CLU Online kan man også knytte seg til et Cloudcharge-backoffice system som gir full kontroll på hele anlegget i forhold til bruk, tilgangsstyring og betalingssystemer.

F81d0d9a43cdc30e9ad65e83e77c2a51

Hvorfor unngå vanlig stikkontakt som ladestasjon?

Hvorfor satse på fastmontert ladestasjon?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Avkryssningsbokser
Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.

Vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger

Kontakt oss