Gjør bærekraft konkret og lønnsomt

Kunder, ansatte og myndigheter forventer i stadig større grad at bedrifter tar bærekraftsansvar. Med en miljøfyrtårnsertifisering kan vi hjelpe deg med å gjøre bærekraft konkret og lønnsomt.

Miljofyrtarn artikkelbilde 1500x850px 0pprinnelsesgaranti 002

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft. Som Miljøfyrtårn-bedrift får du hjelp til å iverksette konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak, som har stor betydning for virksomhetens konkurransekraft i årene fremover.

Bærekraft som konkurransefortrinn

Det er mange gode grunner til å bli Miljøfyrtårnsertifisert. Det mest opplagte er målet om bærekraft, men visste du at din bedrift også kan oppnå konkurransefortrinn da det stadig stilles strengere miljøkrav i offentlige anskaffelser og også blant private aktører?

Det skal lønne seg

Bærekraft skal lønne seg, ikke bare for miljøet, men også for bunnlinja. Med et smart verktøy for miljøledelse får du hjelp til å gjennomgå alle rutinene i virksomheten. Med det vil du oppnå en mer lønnsom drift – og du kan spare utgifter på avfallsreduksjon, lavere energiforbruk og smarte transportløsninger.

Gode rutiner for HMS og arbeidsmiljø

Visste du at Miljøfyrtårn også er et effektivt verktøy for å jobbe med indre miljø? Du får konkrete råd og hjelp til å få på plass gode rutiner for HMS og arbeidsmiljø, som kan bidra til å redusere sykefraværet.

Ved å ta i bruk et anerkjent miljøledelsessystem og jobbe konkret med bærekraft, kan du skape økt miljøbevissthet, stolthet og engasjement blant ansatte og kunder. Du går foran og viser at fremtidens løsninger er bærekraftige, og lønnsomme.

Bli miljøfyrtårnsertifisert

Istad Kraft har sertifiserte rådgivere som kan bistå din bedrift gjennom prosessen til å bli miljøfyrtårnsertifisert.

Vil du vite mer om Miljøfyrtårnsertifisering? Ta kontakt med sertifisert miljøfyrtårnkonsulent Anita Øyen på tlf 959 37 660 eller anita.oyen@istad.no