Spar strøm og penger med Techla SMART

Techla SMART, et nytt energistyringssystem fra Hjemkraft.

Kontormiljo DSC03515 foto jens h lyngstad

Med smart energistyring kan ditt borettslag spare kostnader, spare miljøet og få justeringsmuligheter for optimal drift. Gjennom smart styring av varmtvannsberedere reduserer vi energikostnader, både strøm og nettleie.

Hva er Techla SMART?

Kan gi muligheter for overvåking av temperatur for å forebygge utvikling av legionella.

Istad Hjemkraft Oslo 5 1280x500

Himstadplassen borettslag:
– Vi bruker Techla SMART til styring av våre beredere

Himstadplassen borettslag har siden august 2018 hatt vår løsning Techla SMART. Løsningen har gitt de smart styring av varmtvannsberederne.

De har fire varmtvannsberedere med smart styring, med en samlet effekt på 135 kw. Borettslaget har ikke gjort noe vesentlige endinger på eksisterende anlegg for å benytte systemet.

– Når det gjelder besparelse så langt har vi spart over 100 000 kroner på Techla SMART. Forbedringene er at vi har kontroll på temperatur ut og returtemperatur. Vi kan lese av temperaturer i berederrommet. Temperaturen justeres gjennom døgnet for å tilpasse seg beboernes antatte behov, sier nestleder i Himstadplassen Borettslag

– Hjemkraft har gitt oss god oppfølging, og kommunikasjonen har vært helt utmerket. Det har vært en løpende dialog i hele prosessen.

Berederrom og varmtvannstanker i borettslag og sameier er ulikt bygd opp, men de fleste eksisterende berederanlegg er kompatibel med Techla SMART.

Istad Hjemkraft Oslo 9

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet, og ber ikke om personlig informasjon som ikke er relevant for formålet med dette skjemaet.

Vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger

Kontakt oss